Desene

Standup comedy Romania Traian Maicanescu #5

Desenez uneori! Nu atat de des pe cat mi-as dori dar ma apuca dorul de desenat!

Unele mai bune, altele mai grabite, toate facute cu sufletul si oferite ochiului vizitatorului!

Fata cu cercel de perla – Johannes Vermeer. Am vazut filmul cu acelasi nume in care a jucat Scarlett Johansson si mi-a placut atat de mult fiecare cadru al acestui film incat imediat dupa am ascultat pe repeat tema acestui film facuta de Alexandre Desplat si nu m-am oprit pina nu a fost gata!

Standup comedy Romania Traian #9

Intr-o zi o prietena draga, Cari, m-a rugat sa ii fac cum pot o copie a tabloului lui Hermenegildo Bustos – Portet de copil. Adora tabloul dlui Bustos asa ca am facut si eu ce se vede mai jos si i-am inmanat originalul, pastrand aceasta fotografie!

Standup comedy Romania Traian #3

Intr-o zi am ascultat doar melodia Caruso interpretata de Lucio Dalla. Apoi am aflat de unde vine aceasta melodie: Lucio Dalla s-a cazat la un hotel exact in camera unde a stat si marele tenor italian Enrico Caruso cu multi ani in urma. Lucio Dalla a compus melodia intr-o singura zi, lasandu-se atins de istoria acelei camere. Am ascultat Caruso si am desenat ce se vede mai jos!

Standup comedy Romania Traian #2

Creatie spontana pentru carnaval! Echipament de rabin! Nu sunt multe de spus! Enjoy! 

Standup comedy Romania Traian #6

M-am gandit ca tablourile din comert sunt de cele mai multe ori lipsite de personalitate! Am pus mana pe carbune pentru desenat si am trantit niste motive japoneze linga fereastra!

Standup comedy Romania Traian #5

Si un snop de bambusi maramureseni pe celalalt zid! 🙂

Standup comedy Romania Traian #8

Inspiratie de toamna, carbune, iubire intr-o picatura de ploaie!

Standup comedy Romania Traian #7

Caricaturi dictate intr-o noapte, de spiritul vreunul caricaturist care a locuit cu un etaj mai sus. Pina nu i-am spus sa se opreasca, nu s-a oprit. Le am pe astea doua de mai jos!

Standup comedy Romania Traian #4

BRISTOL: briceag cu pistol….asa a zis fantoma! 🙂

Standup comedy Romania Traian #1