Video

 

standup comedy Traian.jpgIn 2015, toamna, am filmat in zona Dobrogei (Macin si Cheile Dobrogei) un documentar despre legendarul Herman The Apache. Baiatul asta a fost rapit de indienii apache pe la finele sec XIX si cind a revenit printre ai sai a notat experientele sale avute in mijlocul indienilor. Aceste informatii au o valoare foarte mare pentru istorici, iata un colaj facut de mine. Nu apar mult dar m-am distrat copios. Cateva scene au fost uitate de cei care au filmat. S-a difuzat la ZDF pe 21 feb, chiar de ziua mamei mele! Batrinelul din final e nepot de-al lui Herman! Chitaristul canta fain! In final, locul de odihna vesnica al lui Herman! Incantat sa ma imprietenesc cu actorul si impresionant de talentatul manuitor de cai Denis Stefan, cu doi tovarasi din Peru, Itto Meza si fratele lui, Yurman MJ precum si cu fetele de la machiaj si straie! Fu fain!

standup comedy Traian.jpgAnul 2013 mi-a adus cateva vizite la Antena2. Standup comedy decent in cadrul emisiunii Agentul VIP gazduita de dl Brancu. Material periat de cuvinte deocheate. Publicul ridea…la comanda dirijorului de public, nu la glume. O aventura interesanta! 🙂

standup comedy Traian.jpgUn spot publicitar in care m-am destrabalat ca la carte! Partenera de masa si prajitura Oana Irina Dutu! Mereu la inaltime! 2012 cred! M-am electrocutat un pic cu aparatul de specialitate! Am ris!

 standup comedy Traian.jpgDupa cum spuneam si mai sus, cateva vizite au tot fost la Agentul VIP! Iata mai jos inca una dintre ele, tot pe baza de standup comedy. A fost si dl Brancu, s-a ris, s-a toate! 🙂

 

standup comedy Traian.jpgAm prezentat primul spectacol al copiilor Centrului de Servicii Comunitare “Sf. Filofteia” din Campina. Copii talentati carora le urez succes! Iata mai jos cateva secvente de la eveniment!

standup comedy Traian.jpgActor in clipul de promovare al Festivalului de Film pentru Nevazatori 2015. Organizator Fundatia Cartea CalatoareSingura lumina pe care o puteti darui unui orb este cea a cunoasterii!

standup comedy Traian.jpgUn scurt metraj de suflet! O nominalizare la Short Corner – Festivalul de Film de la Cannes / sectiunea scurt metraj. Multumesc Jamil Hendi pentru oportunitatea de a lucra impreuna! Alaturi de Ninel Petrache si Carolina Vasile! Fantoma traieste!

standup comedy Traian.jpgPrimul spot publicitar pentru care pot spune ca am fost in primul rind producator executiv si mai apoi actor cu o scurta aparitie datorata parului meu indecis (nici scurt, nici lung). M-am certat prieteneste cu regizorul! a avut dreptate! Brandul de bomboane Cipi Candies! Chiar sunt smechere!

standup comedy Traian.jpgFilmul COMING SOON. Regia si scenariul Jamil Hendi. Alaturi de actorii: Bogdan Fanariu si Oana Irina Dutu am urmat calea spre suspans in acest scurt metraj romanesc. Film selectat in 2012 pentru Festivalul de film Anonimul.

standup comedy Traian.jpgUn clip de promovare al proiectului Ziua Pasiunii! Adrenalina la maxim, mancand tort cu sageata taman in rond, la Piata Universitatii! Ma ruga si militianul sa-i ofer dar, calic din fire, am riscat si am fugit! Nu aveam autorizare sa filmam si riscam o amenda! 🙂

standup comedy Traian.jpgPiesa Ultima Reuniune de la Teatrul Nottara, filmata partial de o prietena, cu telefonul!  Cu Mirela Stoian, Iulian Ilinca, Traian Maicanescu, Cristina Pascalin Patrascu, Tamara Roman / Irina Draganescu si Vlad Udrescu!