Voice over

 standup comedy Traian.jpgIn 2017 am dat fost columbianul reclamei Viva Cafe! Jose, mai jos, prin urmare!

standup comedy Traian.jpgIn 2017 am inregistrat mai multe audiobook-uri printre care si Automatizarea Clientilor, la Editura Act si Politon. Mai jos aveti o ora de material din cele peste 6 ore ale cartii. O carte foarte interesanta pe care o puteti cumpara de AICI

standup comedy Traian.jpgIn 2017 am dat glas romanesc personajului Maokai, din jocul international League of Legends! A fost foarte distractiv sa-l graiesc! Iata toate replicile inregistrate!

standup comedy Traian.jpgIn August 2016 am dat glas romanesc personajului Kled, din jocul international League of Legends! A fost o reala placere sa descopar aceasta lighioana! Iata toate replicile inregistrate!

standup comedy Traian.jpgIn 2015 am inregistrat o carte in format audio! Evident, au aparut cateva perle amuzante, demne de standup comedy. Mai jos ti le ofer spre auditie! Have fun! :)

standup comedy Traian.jpgAm insistat un pic cu vocea lui Smaug din filmul The Hobbit, intrigat fiind de Benedict Cumberbatch. Analizand monologul lui din film am identificat cel putin doua voci diferite ceea ce e un pic dubios pentru un biet balaur. Nici de data asta nu am procesat vocea in niciun fel!

standup comedy Traian.jpgO joaca in studio, in incercarea de a-i imita pe balaurul Smaug (Hobbitul) si Golum (Stapanul Inelelor). Inregistrarea nu are niciun fel de modificari pe baza de tehnologie. E voce goala!

standup comedy Traian.jpgInvitat la postul de radio RealitateaFM de Anca Florea pentru a povesti despre verzi si uscate! O amintire foarte placuta si doi prieteni si oameni sensibili si faini cu care ma mandresc: Anca Florea si Catalin Rosioru! Daca ma cert vreodata cu ei e clar din vina mea! 🙂